Våre produkter og tjenester

Hvert hus er unikt og hver husbygger er individer med egne behov. Det å starte prosessen med å bygge et nytt hus er veldig spennende, men kan også kanskje virke litt skremmende.

Ottadalen Massivtre AS kan hjelpe deg gjennom prosessen fra A til Å. Produktene våre kan spesialtilpasses til dine behov og din arkitektur


Prosjektering og rådgiving

Vi har lang erfaring med bygg av hytter og hus i tre. Vi kan bistå deg i prosessen med å tegne, utvikle og prosjektere massivtrebygget ditt. 


For å utnytte egenskapene i massivtreet på best mulig måte er det viktig å bestemme seg for massivtre helt i starten av prosjektet, slik at massivtreets unike egenskaper kan benyttes. 

Dette vil spare deg både tid og penger!  Industrielt produserte massivtre elementer

Massivtre er en særdeles effektiv og miljøvennlig byggemetode. Ottadalen Massivtre kan tilby massivtre elementer i sentvoksende fjellfuru fra Jotunheimen i tillegg til industrielt produserte elementer i gran. 


Vi har et nært samarbeid med to store norske produsenter av massivtre der det er mest hensiktsmessig å levere elementene i større format. Vi hjelper deg i prosessen med å få tak i massivtre til ditt bygg. 


Eksklusive element i fjellfuru

Vi jobber ofte med mindre elementer for de byggeprosjektene som ikke er tilgjengelig med kran. 

På denne måten kan det brukes massivtre også på hus, hytter og andre bygg uten å sette store fotavtrykk i naturen.

Vi kan levere bygget som råelement om du ønsker å bygge huset ditt selv eller vi leverer ferdig vegg klar til montering og isolering på byggeplass. Vi er blant de første som leverer massivtre ferdig element vegg. 

På denne måten kan blir tiden på byggeplass redusert og risikoen for fuktpåvirkning på råbygg blir redusert.